Stellingen voor schoenen

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Stellingen voor schoenen hebben we natuurlijk ook. Onze houten stellingen zijn zeer geschikt als stellingen voor schoenen.

De stellingen voor schoenen worden vooral gebruikt in de magazijnen van schoenenwinkels. Veel schoenenwinkels hebben al stellingen voor schoenen van ons!

U kunt de stellingen voor schoenen aanpassen aan de ruimte waar ze moeten staan. De stellingen voor schoenen kunnen zo ingedeeld worden waardoor er optimaal gebruikt gemaakt kan worden van uw magazijn. Zodat u uw magazijn optimaal kunt benutten. Door de verschillende maten die we hebben. Kunt u dat allemaal zelf bepalen.

Komt u er niet uit? Wij kunnen u helpen en uitrekenen hoeveel u nodig heeft voor een goede indeling. Ook als u al een voorbeeld heeft van de indeling.

Voor meer informatie over onze stellingen voor schoenen kunt u ons altijd bellen en/of mailen. Natuurlijk mag u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen!

Stelling voor schoenen: Eurorek

Het Eurorek is gemaakt van Oost-Europees vurenhout, daarom is het Eurorek ook prijstechnisch een topper onder de houten stellingen.

Dit Eurorek is zeer geschikt om te gebruiken voor de magazijn. Dit doen ook veel schoenenwinkels.

De dieptes die verkrijgbaar zijn van begint bij 30 cm diep tot en met 60 cm diep.

De hoogtes van het Eurorek begint bij 150 cm hoog tot en met 300 cm hoog.

Door deze afmetingen zijn er vele variaties mogelijk.

De meeste maten uit voorraad leverbaar!

Klik hier voor meer informatie over het Eurorek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Relevante woorden: schoenenrek, schoenenkast, stelling voor schoenen

Stelling voor schoenen: Archos

 

Het Archos is ontstaan uit uitval van grondstoffen die voor het Brumorek worden gebruikt. Een noestje teveel of een stijl met een uitgevallen kwast; deze onderdelen werden gebruikt voor het Archos systeem. Tegenwoordig kopen we hout met een B-label als kwaliteits niveau. In de praktijk is dit verschil nauwelijks zichtbaar, maar de echte kenner zal het verschil direct opmerken. Het Archos is uitstekend te gebruiken als stelling voor uw schoenen. Archos onderscheidt zich door de mogelijkheid om met massief vuren en sandwich legborden te werken. De sandwich legborden zijn voorzien van een lattenframe met daar op en onder een hardboard plaat die op het lattenframe is geplakt. Het Archos systeem is te monteren met beugels. Door de eenvoud van opbouwen is het gemakkelijk om uw schoenenkast uit te breiden.

Klikt u hier voor meer informatie over het Archos.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Relevante woorden: schoenen rek, schoenen kast, Stelling voor schoenen