Winkelinrichting

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Onze houten stellingen zijn ook geschikt om als rekken voor winkelinrichting te gebruiken.

Zo hebben we voor voordeel winkels tot de dure gerenommeerde winkels verschillende winkelinrichting beschikbaar. Oftewel we hebben voor elke winkel een andere winkelinrichting.

Met goedkope rekken voor winkelinrichting tot dure rekken voor winkelinrichting zijn er natuurlijk ook verschillen in de kwaliteiten van de winkelinrichting. Zo is het Rangerek ook geschikt voor slijterijen of als u speciaal wijn wilt opslaan dan kunt u het beste kiezen voor het Vinorek.

Het Eurorek is een ideale winkelstelling als het uiterst low budget moet zijn, of als winkelstelling voor speciale seizoens artikelen.

Ook hebben we het Brumorek. Dat is het voormalige Bruynzeel Monta systeem. Dit is een houten stelling met veel verschillende accessoires.

Het Archos systeem is ook van Bryunzeel geweest. Deze stelling is wat goedkoper dan het Brumorek. Voor Archos wordt B- keus hout ingekocht en biedt minder mogelijkheden of zo een goedkope winkelstelling te kunnen leveren.

Voor meer informatie over de winkelstellingen kunt u ons altijd bellen en/of mailen.

Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen!

Winkelinrichting: Combirek

Het Combireksysteem is gemaakt uit eerste klas Scandinavisch vurenhout. Hierdoor kunnen wij u jarenlang gebruiksgemak garanderen.

U kunt het Combirek gebruiken als wandopstelling of vrijstaand. Ook is het mogelijk om het Combirek ruggelings te plaatsen. Daarom kunt u uw beschikbare ruimte optimaal benutten.

U kunt open en gesloten staanders bestellen. De verschillende hoogtes zijn; 93 cm, 138 cm, 178 cm, 208 cm en 238 cm. Ook zijn er verschillende dieptes te verkrijgen; 28 cm, 37,5 cm en 50,2 cm.

Oftewel het Combirek heeft vele voordelen zoals, makkelijk te monteren, optimale indeling van uw beschikbare ruimte en elke ruimte kan een andere uitstraling hebben.

klikt u hier voor meer informatie over het Combirek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Relevante woorden: winkelinrichting, winkelrekken, houten stellingen

Winkelinrichting: Rangerek

Als u over een winkelinrichting wilt beschikken die sterk en functioneel is, oftewel winkelstellingen die een hoge draagkracht per legbord hebben, dan moet u kiezen voor het Rangerek. Deze houten stelling onderscheidt zich dan ook van de andere houten stellingen dankzij zijn hoge draagkracht.

De dieptes van het Rangerek beginnen bij 30 cm diep en eindigen bij 60 cm diep.

Ook in de hoogte hebben we veel variatie. De verkrijgbare hoogtes zijn: 85 cm, 115 cm, 145 cm, 175 cm, 205 cm, 235 cm, 265 cm en 300 cm hoog. Door de verschillende hoogtes en dieptes kunt u veel variëren waardoor elke winkel  een andere uitstraling heeft!

Klik hier voor meer informatie over het Rangerek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Relevante woorden: Houten rekken, houten stellingen, winkelinrichting

Winkelinrichting: Brumorek

Wordt gemonteerd met beugels. Hierdoor is het Brumorek makkelijk te monteren. De beugels ‘drukt’ u in de zaagsnedes van de stijlen. Hier rusten de legborden op. Doormiddel van enkele en dubbele beugels kunt u uw Brumorek eindeloos uitbreiden.

Ook kunt u hierbij verschillende maten krijgen zodat u uw eigen indeling kan maken en optimaal gebruik kunt maken van uw winkelruimte.

De dieptes die verkrijgbaar zijn: 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm.

Ook kunt u met verschillende hoogtes gaan spelen. De verkrijgbare hoogtes zijn: 94 cm, 121 cm, 137 cm, 179 cm, 211 cm, 232 cm en 264 cm hoog. Door de verschillende hoogtes en dieptes kunt u veel variëren waardoor elke winkel  een andere uitstraling heeft!

Klikt u hier voor meer informatie over het Brumorek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Relevante woorden: winkelinrichting, winkel rek, winkelstellingen