Schoenenrek

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Onze houten stellingen kunnen uitstekend dienen als schoenenrek. Als u uw schoenenrek met gesloten of open wanden wilt het kan allebei.

Ook is het mogelijk om de legborden schuin te plaatsen waardoor u een echte schoenenrek kunt creëren. Natuurlijk kunt u net zoals de afbeeldingen bij de producten de planken horizontaal plaatsen. Op deze manier kunt u makkelijk schoenendozen kwijt. Ook kunt u dan nog steeds uw schoenen gewoon kwijt.

Er zijn zoveel mogelijkheden waardoor u keuze genoeg hebt! Ook is het mogelijk om nog een ander schoenenrek te nemen dan alleen het Eurorek. Alleen het Eurorek is de beste oplossing, omdat u genoeg draagkracht hebt en het prijstechnisch ook zeer aantrekkelijk is.

De hoogte en de diepte kunt u voor uw schoenenkast  bijna helemaal zelf bepalen. U bent alleen beperkt met de maten die wij u kunnen leveren, maar alle maten kunt u combineren.

Voor meer informatie over onze schoenenkasten kunt u ons altijd bellen op nummer +31(0)529-480423 en e-mailen naar info@stellingen-houten.nl. Natuurlijk mag u ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen!

Schoenenrek: Eurorek

Het Eurorek is gemaakt van Oost-Europees vurenhout, daarom is het Eurorek ook prijstechnisch een topper onder de houten stellingen.

De dieptes die verkrijgbaar zijn van begint bij 30 cm diep tot en met 60 cm diep.

De hoogtes van het Eurorek begint bij 150 cm hoog tot en met 300 cm hoog.

De meeste maten uit voorraad leverbaar!

Voor meer informatie over het Eurorek. Klikt u hier.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Relevante woorden: Schoenenrek, houten rekken, schoenen rekken

Schoenenrek: Archos

Het Archos is ontstaan uit uitval van grondstoffen die voor het Brumorek worden gebruikt. Een noestje teveel of een stijl met een uitgevallen kwast; deze onderdelen werden gebruikt voor het Archos systeem. Tegenwoordig kopen we hout met een B-label als kwaliteits niveau. In de praktijk is dit verschil nauwelijks zichtbaar, maar de echte kenner zal het verschil direct opmerken. Het Archos is uitstekend te gebruiken als schoenenrek. Archos onderscheidt zich door de mogelijkheid om met massief vuren en sandwich legborden te werken. De sandwich legborden zijn voorzien van een lattenframe met daar op en onder een hardboard plaat die op het lattenframe is geplakt. Het Archos systeem is te monteren met beugels.

Klikt u hier voor meer informatie over het Archos.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Relevante woorden: Schoenenrek, Houten rekken, Houten schoenenrekken