Winkelrekken

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

De houten stellingen die wij hebben zijn ook geschikt als winkelrekken.

De winkelrekken zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. U kunt de houten stellingen aanpassen aan de uitstraling van uw winkel. Daardoor zijn er voor iedere winkel verschillende winkelrekken.

Het Rangerek zijn de winkelrekken die het meeste draagkracht per legbord hebben. Wilt u zware spullen verkopen in uw winkel kunt u dus het beste gaan voor winkelrekken met de naam Rangerek.

Brumorek had vroeger de naam Bruynzeel Monta. Deze winkelrekken hebben dus de kwaliteit van Bruynzeel. Ook dit zijn sterke winkelrekken.

Combirek lijkt op het Rangerek, alleen heeft deze wat minder draagkracht per legbord. Deze winkelrekken worden vaak in reform en natuurwinkels gebruikt. Dat de draagkracht minder is ziet u ook in de prijzen van desbetreffende winkelrekken terug.

Als u op zoek bent naar een wijnstelling kunt u ook kijken bij wijnstellingen. 

Als u meer over de winkelrekken wilt weten kunt u ons altijd bellen en/of mailen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Winkelrek: Combirek

Het Combireksysteem is gemaakt uit eerste klas Scandinavisch vurenhout. Hierdoor kunnen wij u jarenlang gebruikersgemak garanderen.

U kunt het Combirek gebruiken als wandopstelling of vrijstaand. Ook is het mogelijk om het Combirek ruggelings dubbel te plaatsen. Daarom kunt u uw beschikbare ruimte optimaal benutten.

U heeft de mogelijkheid tussen open en gesloten staanders. De verschillende hoogtes zijn; 93 cm, 138 cm, 178 cm, 208 cm en 238 cm. Ook zijn er verschillende dieptes te berkrijgen; 28 cm, 37,5 cm en 50,2 cm.

Oftewel het Combirek heeft vele voordelen zoals, makkelijk te monteren, u kunt uw ruimte optimaal benutten en elke ruimte kan een andere uitstraling hebben.

Klikt u hier voor meer informatie over het Combirek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Relevante woorden: Winkelrek, Winkel rek, winkelstellingen

Winkelrek: Rangerek

Ook het Rangerek is gemaakt uit eerste klas Scandinavisch vurenhout. Het Rangerek onderscheid zich door de hoge draagkracht per legbord omdat het Rangerek is voorzien van dikke ijzers. Hierdoor is het Rangerek uitermate geschikt voor slijterijen, showrooms van bijvoorbeeld een stenen groothandel, winkels, archieven en magazijnen.

Het Rangerek heeft ook een unieke pen-gat verbinding. Hierdoor bent u geen gereedschap nodig om deze stelling te monteren.

De diepte van het Rangerek beginnen bij 30 cm diep en eindigen bij 60 cm diep.

Ook in de hoogte hebben we veel variatie. De verkrijgbare hoogtes zijn: 85 cm, 115 cm, 145 cm, 175 cm, 205 cm, 235 cm, 265 cm en 300 cm hoog. Door de verschillende hoogtes en dieptes kunt u veel variëren waardoor elke winkel  een andere uitstraling heeft!

Klik hier voor meer informatie over het Rangerek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Relevante woorden: Winkelrek, winkelinrichting, houten stellingen

Winkelrek: Brumorek

Wordt gemonteerd doormiddel van het beugelsysteem. De stijlen van het Brumorek zijn voorzien van zaagsnedes. Daardoor zijn de legborden om de 53 mm. te plaatsen. Mede daardoor zijn er oneindige variaties te bedenken bij uw winkelinrichting. Gelakt of ongelakt.

Ook kunt u hierbij verschillende maten krijgen zodat u uw eigen indeling kan maken en optimaal gebruik kunt maken van uw winkelruimte.

De diepte van het Brumorek beginnen bij 30 cm diep en eindigen bij 60 cm diep.

Ook in de hoogte hebben we veel variatie. De verkrijgbare hoogtes zijn: 94 cm, 121 cm, 137 cm, 179 cm, 211 cm, 232 cm en 264 cm hoog. Door de verschillende hoogtes en dieptes kunt u veel variëren waardoor elke winkel  een andere uitstraling heeft!

Klikt u hier voor meer informatie over het Brumorek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Relevante woorden: Winkelstelling, winkelrekken, winkelinrichting