Wijnrek

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Onze houten stellingen als wijnrek gebruiken kan! We hebben zelfs een speciale houten stelling gemaakt om te gebruiken als wijnrek of als wijnwinkel/ slijterijinrichting systeem: Brumorek. Mocht u toch liever een andere houten stelling kan natuurlijk ook. We hebben meerdere opties in houten stelling. U kunt niet alleen kiezen uit verschillende uitvoeringen, maar ook uit verschillende kleuren. We hebben verschillende soorten wijnrekken. de keuze bestaat uit het Combirek, het Vinorek, het Rangerek en het Vinorek. De hoogte en de diepte kunt u bijna helemaal zelf bepalen. U bent alleen beperkt met de maten die wij u kunnen leveren, maar alle maten kunt u combineren. Voor meer informatie over één van onze wijnrekken kunt u ons altijd bellen en/of mailen. Natuurlijk mag u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen!

Wijnrek: Brumorek

Het Brumorek is het voormalige “Bruynzeel Monta Systeem”, maar tegenwoordig is het een van onze houten winkelstellingen.

Het Brumorek is een houten winkelstelling dat vele mogelijkheden heeft met accesoires. Door de accesoires kunt u alles naar eigen ingeving/idee aanpassen naar uw wensen van houten winkelstellingen.

Natuurlijk is het Brumorek ook geschikt om in een wijnwinkel te gebruiken. Dit is voor wijnwinkels ons meest gebruikte systeem.

De diepte van het Brumorek beginnen bij 30 cm diep en eindigen bij 60 cm diep.

Ook in de hoogte hebben we veel variatie. De verkrijgbare hoogtes zijn: 94 cm, 121 cm, 137 cm, 179 cm, 211 cm, 232 cm en 264 cm hoog. Door de verschillende hoogtes en dieptes kunt u veel variëren waardoor elke winkel  een andere uitstraling heeft!

Klikt u hier voor meer informatie over het Brumorek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Relevante woorden: Wijnrekken, wijnrek, Wijnopslag

Wijnrek: Vinorek

Creatief een wijnkelder, wijnopslag of wijnwinkel inrichten? Dat kan met Vinorek! Door het gebruik van diverse hoogtes en breedtes kan elke centimeter functioneel gebruikt worden. Bovendien kunt u te allen tijde het systeem uitbreiden; uw wijncollectie zal immers ook groeien. QuickRack heeft de exclusieve verkooprechten voor het vinorek voor de Nederlandse markt.

De gepatenteerde groeven in de zijkanten van het rek zijn de basis van het systeem, waardoor de leggers om de 2cm. in hoogte verplaatst kunnen worden. Elke fles kan perfect geplaatst worden door de unieke wijnrekregels.

 

Een perfect en eenvoudig opbergsysteem !!

 

Ook in vochtige ruimtes kan ons systeem geplaatst worden; een sokkel als basis voorkomt het intrekken van vocht in het materiaal.

Klikt u hier voor meer informatie over het  Vinorek

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Relevante woorden: Vinorek, wijnrek, houten stellingen

Wijnrek: Combirek

Het Combirek is geschikt voor een wijnhandel. De legborden hebben een grote draagkracht zodat u er flessen wijn op kunt leggen.

U kunt het Combirek gebruiken als wandopstelling of vrijstaand. Ook is het mogelijk om het Combirek ruggelings te plaatsen. Daarmee kunt u uw beschikbare ruimte optimaal benutten.

U kunt open en gesloten staanders gebruiken. De verschillende hoogtes zijn; 93 cm, 138 cm, 178 cm, 208 cm en 238 cm. Ook zijn er verschillende dieptes te berkrijgen; 28 cm, 37,5 cm en 50,2 cm.

Oftewel het Combirek heeft vele voordelen zoals, makkelijk te monteren, u kunt uw ruimte optimaal benutten en elke ruimte kan een andere uitstraling hebben.

Klikt u hier voor meer informatie over het Combirek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

Relevante woorden: Wijnrekken, Wijnrek hout, Wijnopslag

Wijnrek: Rangerek

Als u een winkelinrichting wilt die sterk is. Oftewel wilt u winkelstellingen die een hoge draagkracht hebben. Dan moet u kiezen voor het Rangerek. Deze houten stelling onderscheid zich dan ook van de andere houten stellingen met de hoge draagkracht.

De diepte van het Rangerek beginnen bij 30 cm diep en eindigen bij 60 cm diep.

Ook in de hoogte hebben we veel variatie. De verkrijgbare hoogtes zijn: 85 cm, 115 cm, 145 cm, 175 cm, 205 cm,235 cm, 265 cm en 300 cm hoog. Door de verschillende hoogtes en dieptes kunt u veel variëren waardoor elke winkel  een andere uitstraling heeft!

Wilt u meer informatie over het Rangerek. Klikt u dan hier.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Relevante woorden: Wijnrekken, stellingen, wijnopslag