Schoenenkast

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Onze houten stellingen kunnen ook dienen als schoenenkast. U kunt van onze houten stellingen een schoenenkast maken door er zij en achterwanden in te plaatsen.

Ook is het mogelijk om de legborden schuin te plaatsen waardoor u een echte schoenenkast kunt creëren. Natuurlijk kunt u net zoals de afbeeldingen bij de producten de planken horizontaal plaatsen. Op deze manier kunt u makkelijk schoenendozen kwijt. Ook kunt u dan nog steeds uw schoenen gewoon kwijt.

Er zijn zoveel mogelijkheden waardoor u keuze genoeg hebt!

De hoogte en de diepte kunt u voor uw schoenenkast  bijna helemaal zelf bepalen. U bent alleen beperkt met de maten die wij u kunnen leveren, maar alle maten kunt u combineren.

Voor meer informatie over onze schoenenkasten kunt u ons altijd bellen en/of mailen. Natuurlijk mag u ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen!

Schoenenkast: Eurorek

Het Eurorek is gemaakt van Oost-Europees vurenhout, daarom is het Eurorek prijstechnisch een topper onder de houten stellingen.

Het Eurorek is zeer geschikt om te gebruiken als schoenenkast.

De dieptes die verkrijgbaar zijn beginnen bij 30 cm diep tot en met 60 cm diep.

De hoogte van de staanders van Eurorek beginnen bij 150 cm hoog tot en met 300 cm hoog.

Door deze afmetingen zijn er vele variaties mogelijk.

De meeste maten zijn uit voorraad leverbaar!

Klik hier voor meer informatie over het Eurorek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

 

Relevante woorden: Schoenenrek, schoenenkast, houten stellingen

Schoenenkast: Archos

Het Archos is ontstaan uit uitval van grondstoffen die voor het Brumorek worden gebruikt. Een noestje teveel of een stijl met een uitgevallen kwast; deze onderdelen werden gebruikt voor het Archos systeem. Tegenwoordig kopen we hout met een B-label als kwaliteits niveau. In de praktijk is dit verschil nauwelijks zichtbaar, maar de echte kenner zal het verschil direct opmerken. Het Archos is uitstekend te gebruiken als schoenenkast. Archos onderscheidt zich door de mogelijkheid om met massief vuren en sandwich legborden te werken. De sandwich legborden zijn voorzien van een lattenframe met daar op en onder een hardboard plaat die op het lattenframe is geplakt. Het Archos systeem is te monteren met beugels. Door de eenvoud van opbouwen is het gemakkelijk om uw schoenenkast uit te breiden.

Klikt u hier voor meer informatie over het Archos.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Relevante woorden: Schoenen kast, Houten schoenenkast, Houten schoenrekken