Rekken voor reform en natuurwinkels

Als het om een magazijnstelling, archiefstelling, legbordstelling, breedvakstelling of houten stelling gaat.

Onze houten stellingen worden ook vaak gebruikt door reform en natuurwinkels. Daarom hebben we speciale rekken voor reform en natuurwinkels. De rekken voor reform en natuurwinkels zijn aan te passen aan de uitstraling van uw eigen winkel. Waardoor elke winkel een eigen uitstraling heeft.

De rekken voor reform en natuurwinkels zijn van goede kwaliteit en zien er zeer goed uit. Ze zijn zeer geschikt zijn om in de winkels geplaatst te worden.

Meestal wordt het Combirek aanbevolen omdat ze er goed uit zien en ook nog behoorlijke draagkracht per legbord heeft.

Andere rekken voor reform en natuurwinkels zijn vooral het Brumorek. Doordat je veel opties hebt met het Brumorek kunt u hiermee alle kanten op.

Voor meer informatie over de winkelstellingen kunt u ons altijd bellen en/of mailen.

Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen!

Combirek

Het Combirek is een houten winkelstelling die vaak wordt gebruikt door reform en natuurwinkels. Dat komt door de goede uitstraling van deze houten winkelstelling, tegen een lage prijs.

Er zijn vele mogelijkheden binnen het Combirek door de verschillende afmetingen van deze winkelstelling. Zo kunt u zelfs een toonbank maken van het Combirek.

Doordat u geen gereedschap of schroeven nodig bent kunt u uw Combirek eenvoudig aanpassen naar de producten die u presenteert.

klikt u hier voor meer informatie over het Combirek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Relevante woorden: winkelrek, houten stellingen, houten rekken

Brumorek

Het Brumorek is het voormalige “Bruynzeel Monta Systeem”, maar tegenwoordig is het een van onze houten winkelstellingen.

Het Brumorek is een houten winkelstelling dat vele mogelijkheden heeft met verschillende accesoires. Door de accesoires kunt u alles naar eigen ingeving/idee aanpassen naar uw wensen van houten winkelstellingen.

Klikt u hier voor meer informatie over het Brumorek.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Relevante woorden: winkelrek, winkelrekken, houten rekken